El Barça se les tornarà a veure amb el PSG

Els blaugrana s’enfrontaran als parisencs, mentre que al Reial Madrid li toca el Nàpols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona s’enfrontarà novament al Paris Saint-Germain en eliminatòria de Lliga de Campions. Després d’haver-ho fet els cursos 2014-2015 i 2012-2013, ambdós amb victòria blaugrana, el sorteig dels vuitens de finals per a la present edició que es va celebrar ahir a Nyon (Suïssa) va tornar a donar al Barça el rival més complicat en comparació amb la resta de conjunts espa­nyols. Per la seva part, al Reial Madrid li va tocar el Nàpols, mentre que l’Atlètic de Madrid va ser emparellat amb el Bayer Leverkusen i el Sevilla s’enfrontarà a la revelació, el Leicester City.

Etiquetes:

El partit entre el PSG i el Barça no serà l’únic en què dos equips potents s’enfrontin, ja que el Bayern de Munic se les veurà amb l’Arsenal en el duel que es presenta més igualat de tots els de vuitens de final. Els conjunts portuguesos tampoc no van tenir gaire sort al sorteig, malgrat que els dos ja eren conscients de les possibilitats, ja que estaven al bombo dels segons de grup. El Benfica va ser emparellat amb el Borussia Dortmund i l’FC Porto amb la Juventus. Pel que fa al Manchester City, segon classificat per darrera del Barça a la fase de grups, s’enfrontarà als vuitens de final amb el Mònaco.

Els partits d’anada es jugaran el 14, 15, 21 i 22 de febrer, tots al camp dels que estaven al bombo de segon classificat a la fase de grups, mentre que els enfrontaments de la tornada seran el 7, 8, 14 i 15 de març, als camps dels que es van classificar com a primers de grup.

Per tant, el PSG-Barça es disputarà el 14 de febrer a París, mentre que el 8 de març es decidirà qui accedeix a quarts al Camp Nou. El Madrid rebrà el Nàpols el 15 de febrer i viatjarà a la localitat italiana el 7 de març, mentre que l’At­lètic de Madrid (21-F i 15-M) i el Sevilla (22-F i 14-M) seran els últims a jugar-se el bitllet a quarts.

CRISTIANO GUANYA LA QUARTA PILOTA D'OR

Cristiano Ronaldo ja compta amb quatre Pilotes d’or al seu palmarès. El davanter portuguès va ser premiat ahir per la revista France Football gràcies als 745 punts assolits arran dels vots dels professionals dels mitjans de comunicació d’arreu del món. Leo Messi va quedar segon de la votació amb 316 punts i Antoine Griezmann va acabar tercer amb 198 punts.

tracking