Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Sorteig perillós a la Champions

PSG, Bayern de Munic, Benfica, Porto i Leverkusen, possibles rivals del Barça
El Barça podria tornar a trobar-se a la Champions amb el PSG.

Sorteig perillós a la Champions

El Barça podria tornar a trobar-se a la Champions amb el PSG.

Actualitzada 12/12/2016 a les 07:08
L’Europa futbolística estarà pendent aquest migdia de la seu de la UEFA, a Nyon, (Suïssa), on tindrà lloc el sorteig dels vuitens de final de la Champions League. El Barça, que hi arriba com a campió del grup C, té com a possibles rivals més complicats, a priori, el Paris Saint Germain d’Unay Emery, vell conegut, i el Bayern de Munic que entrena Carlo Ancelotti. Un esglaó per sota estarien els dos equips portuguesos, Porto i Benfica, i quedaria el sempre complicat Bayer Leverkusen. Al Reial Madrid, que va quedar segon en benefici del Borussia Dortmund, li poden tocar dos ossos com són l’Arsenal d’Arsène Wenger i Alexis Sánchez o la Juventus, club de qui Zinedine Zidane guarda bons records. El vigent campió també pot quedar emparellat amb el Nàpols, el Mònaco i el Leicester City, campió anglès, però debutant a la Champions.
L’Atlètic de Madrid, finalista l’any passat i capdavant del grup D, espera rival que ha de sortir entre PSG, Benfica, Manchester City, Leverkusen i Porto. En el sorteig no poden quedar emparellats equips del mateix país com tampoc conjunts que hagin coincidit en el mateix grup classificatori. El campions de grup tindran l’avantatge de jugar el partit de tornada com a locals, mentre que les eliminatòries es disputaran els dies 14, 15, 21 i 22 de febrer l’anada, i el 7, 8, 14 i 15 de març la tornada.
La UEFA també sortejarà avui (13 h) els setzens de final de l’Europa League, en els quals no estarà el vigent campió, el Sevilla, que segueix viu a la Champions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts