El Barça rep un Madrid que pot deixar tocat l'etern rival

Els tècnics asseguren que el resultat no serà determinant per al títol

Luis Enrique Martínez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona i el Reial Madrid eclipsen avui (16.15 h) la 14a jornada de la Lliga Santander. Els dos equips s’enfronten al Camp Nou en un clàssic al qual el conjunt blaugrana hi arriba en el moment més delicat després d’haver empatat els dos últims partits de lliga i situar-se a sis punts de l’etern rival, que avui es podria col·locar a nou i deixar encara més tocat el Barça.

Per aquest motiu, els de Zinedine Zidane estan confiats per treure els tres punts al Camp Nou, com van assolir el curs passat. “Serà diferent a l’abril, que hi vam anar amb el cul estret, però hem de tenir la mateixa cosa al cap i estar preparats com l’any passat”, indicava el tècnic francès.

D’altra banda, Luis Enrique Martínez va aclarir que encara que el seu equip perdi avui no hi haurà res de decidit de cara al títol de la lliga. “Independentment del resultat que es doni, no crec que ningú s’atreveixi a dir que serà determinant per al títol”, va comentar Luis Enrique, que hi va afegir que “és molt important guanyar el clàssic pel que significa vèncer un rival directe, però seria molt ingenu i innocent pensar que per guanyar s’acabaran les crítiques, que ja em semblen fins i tot necessàries”.

El tècnic asturià recuperarà Iniesta, que va rebre l’alta de la lesió al genoll, i l’única baixa que tindrà serà la de Jérémy Mathieu, mentre que Zidane no podrà comptar amb Bale, Kroos, Morata, Danilo i Coentrao.

tracking