El vestidor

Joan Peñarroya: “Encara hem de madurar”

"Hem d’evolucionar i millorar per aprendre a jugar en el futur en un clima com el d’avui”, va detallar el tècnic de Terrassa

Joan PeñarroyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va assegurar a sala de premsa que la derrota amb el Montakit Fuenlabrada demostra que encara han de madurar com a equip. “Tenim molt de recorregut per endavant en la competició, som un equip jove i hem d’aprendre a saber jugar en partits com el d’avui al Fernando Martín, en un camp difícil i amb un equip que lluita des de l’inici amb tota la seva energia. Hem d’evolucionar i millorar per aprendre a jugar en el futur en un clima com el d’avui”, va detallar el tècnic de Terrassa. Tot i això, va remarcar que està “molt content” per les sis victòries aconseguides fins ara perquè “és molt complicat guanyar a la Lliga Endesa”, però va resumir que han de fer un pas endavant per ser capaços d’encarar una defensa aclaparadora com la que van plantejar els madrilenys, i més quan juguin fora sense el suport del seu públic. Peñarroya va acusar de la desfeta la desconnexió de l’inici de partit i els primers minuts del tercer quart. “Després hem anat a remolc i hem tingut desencert, poc equilibri i hem perdut el timing del partit, que és una cosa que normalment fem bé”, va resumir l’entrenador del combinat d’Andorra.

L'1X1

Burjanadze segur: el georgià va esdevenir una assegurança a tot risc tant en l’apartat rebotador com en l’anotador amb el partit fent pujada. Màxim anotador (19) i el més valorat de l’equip (19).

Albicy anul·lat: el francès va signar una de les seves pitjors actuacions com a tricolor i va arribar a perdre cinc pilotes.

Shermadini lluitador: va aprofitar la seva superioritat física jugant amb el cos i es va fer amb un total de 13 rebots.

Navarro animador: va agafar les regnes a la primera meitat combinant bones accions individuals i fent jugar l’equip.

Schreiner convençut: va estar atent per agafar rebots ofensius importants i va tenir confiança per fer tirs en moments decisius.

Jelinek voluntariós: ho va intentar en múltiples ocasions però es va veure superat per la potència física dels interiors rivals.

Martín discret: va costar-li arribar a les ajudes i no va aportar com sol fer-ho. Zero rebots en 18 minuts en són la prova.

Walker apagat: no va aportar com ho sol fer des del triple (1 de 4).

Stevic fora de joc: no se’l va veure còmode en tot el partit. -4 de valoració.

Antetokounmpo fluix:6 punts i poc més. -22 amb ell a pista i -1de valoració.

tracking