Motociclisme

Andorra la Vella pren el relleu a Berlín a la gala FIM

Andorra la Vella pren el relleu a Berlín a la gala FIMCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president de la Federació Motociclista d’Andorra, Josep Puntí, van ser presents ahir a la gala d’entrega de premis de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), celebrada a Berlín. El motiu de l’arribada de les dues personalitats andorranes a la cita va ser la presentació de la ciutat que serà la seu del congrés de l’organisme els propers dos anys, així com les properes cerimònies d’entrega de premis.

Marsol va recordar la capacitat del Principat per organitzar esdeveniments de primer nivell mundial, com ara les Copes del Món d’esquí o el Tour de França, així com les múltiples proves del Mundial de trial els últims anys, entre altres. A més, la cònsol major de la capital va recordar durant la presentació que Andorra és un país segur i atractiu turísticament.

A l’acte, es va poder fotografiar amb el campió del món de MotoGP, Marc Màrquez, el resident Toni Bou i el president de la FIM, Vito Ippolito. El pilot de Cervera va mostrar la seva satisfacció perquè un lloc tan proper a ell sigui la seu dels propers congressos de l’organisme internacional.

tracking