Set podis andorrans, amb dos ors, a la Copa de Govern

Lia Povedano i Fabian Ramos són primers en les seves categories

Set podis andorrans, amb dos ors, a la Copa de GovernXAVIER PUJOL

Una vuitantena de judokes d’Andorra, Espanya i França es van donar cita ahir al Poliesportiu d’Andorra per a la disputa de la Copa de Govern. Set dels participants andorrans van poder assolir el podi i dos van penjar-se la medalla d’or en una jornada que va ser positiva per als judokes de casa.

Lia Povedano, en -63 quilos, i Fabian Ramos, en -66 quilos, van ser els judokes del Principat que van poder assolir la primera posició de les respectives categories. En aquesta última, Marc Reig es va quedar a les portes de la final amb Ramos, però finalment va poder obtenir el tercer lloc. A més a més, en -57 quilos femení, Magda Sánchez i Alda Bavi, que habitualment competeix en -53 quilos però ahir va haver de canviar de categoria per manca de participants a la seva, van compartir la tercera posició.

També es van penjar el bronze Karim Nsir, que es va quedar a les portes de la final en -90 quilos, i Ivan Garcia, en -73 quilos. “La veritat és que les sensacions amb les quals hem acabat són molt bones i només els petits detalls no ens han deixat arrodonir el dia”, assenyalava el director tècnic de la Fandjudo, Toni Besolí.