El MoraBanc no pot assolir el millor inici de la història a Fuenlabrada

Els de Joan Peñarroya defalleixen als minuts finals davant un Montakit ben plantat defensivament (85-73)

Shermadini lluita un rebot.ACB PHOTOS / E. COBOS

El MoraBanc Andorra no ha pogut assolir el millor inici de la història del club a l'ACB a Fuenlabrada. El conjunt tricolor no ha estat encertat en els moments finals en un partit que han dominat els locals durant 30 minuts.

Ja al primer quart, el Montakit ha sortit encertat des de la línia exterior amb un Ivan Paunic que ha liderat els seus. Els tricolors, per la seva part, no han trobat el ritme ofensiu i ho han pagat amb un parcial inicial amb un diferència elevada per ser el primer quart (28-17).

Al segon temps, però, s'ha vist el millor MoraBanc i el pitjor Fuenlabrada, que no era capaç d'anotar en jugades i pràcticament només sumava des de la línia de personal. Els de Peñarroya han trobat el ritme ofensiu i el desencert en llançaments exteriors de la primera part havia desapraescut. Els 10 minuts previs al descans han estat clarament tricolors i no només ha reduït el marge del primer parcial sinó que el MoraBanc ha pogut anar als vestidors per damunt en el marcador després d'un parcial de 13-27 (41-44).

Si al segon quart s'ha vist el millor MoraBanc, al tercer s'ha vist el pitjor. Només nou punts andorrans gràcies a una defensa ben plantada del Fuenlabrada, que en atac era més sòlid i feia 21 punts en aquest punts del partit per deixar un marge sòlid per encarar els darrers 10 minuts de partit (62-53).

Semblava que el MoraBanc es refeia del tercer quart poc anotador quan s'ha situat a només tres punts en una cistella de Beqa Burjandaze quan quedaven cinc minuts per a la botzina final (69-66). Tot i això, els madrielenys han reaccionat a temps i situaven novament un marge còmode en el marcador que ha permés un final tranquil (85-73). Les pèrdues dels de Peñarroya i la defensa sòlida del Fuenlabrada en aquest tram final de partit han estat clau en la derrota del MoraBanc, que segueix sense obtenir un triomf a la pista del Fuenlabrada, on no ha guanyat mai.