Bàsquet

Stevic creu que està a prop del seu millor nivell de rendiment

Recuperat totalment de la lesió, el pivot espera un partit dur en el seu retorn a Fuenlabrada

Stevic creu que està a prop del seu millor nivell de rendimentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oliver Stevic va tornar a trepitjar pista en el partit davant l’ICL Manresa després de tres setmanes apartat per la lesió al bessó. En aquella ocasió va jugar pocs minuts, ja que encara no estava al 100% recuperat. “Abans del partit i durant tenia molèsties”, explicava el pivot. Tot i això, el primer entrenament després d’aquell duel es va trobar perfectament i va poder tornar a ple rendiment en l’últim duel al Poliesportiu contra el Rio Natura Monbus Obradoiro, en el qual va jugar 16 minuts i va aportar 10 punts i 5 rebots. “Em va sorprendre perquè a Manresa vaig tenir problemes i després ja no sentia res. Estava al 100%”, comentava el serbi.

Són xifres remarcables per a un retornat recent d’una baixa, malgrat que Stevic va acceptar ahir en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Montakit Fuenlabrada que encara no estava en el seu punt màxim de rendiment. “Estic content de la manera que vaig contribuir contra l’Obradoiro. Em sento bé a la pista, però evidentment encara em queda una mica de temps per tornar al millor rendiment, tot i que crec que estic a prop”, va assenyalar el jugador del conjunt tricolor.

Stevic tornarà novament a jugar demà a la pista de l’equip que va militar la temporada passada. Aquest fet, però, no suposarà que sigui un partit especial, ja que “només hi he estat un any i no 10”. Tot i això, aquest pas per Fuenlabrada és suficient per conèixer millor l’equip que es trobarà. “És una pista realment complicada i és l’equip que juga millor a casa en comparació a fora”, explicava el serbi. Tot i això, amb la situació delicada a la classificació dels madrilenys en aquest inici de competició, Stevic va indicar que un inici fort pot pressionar els locals més del compte: “podria ser una bona oportunitat per a nosaltres, perquè si no comencen bé podrien posar-se nerviosos”. L’equip viatja aquest matí a Fuenlabrada, on a la tarda faran l’últim entrenament abans del partit.

AIXÀS VOTA AVUI LES ELECCIONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA

Les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Basquetbol es celebren avui enmig d’un embolic. La majoria de clubs no tenen la situació registral actualitzada i fa que el cens per als comicis estigui considerablement reduït quant a entitats amb dret a vot. Per exemple, en el cas del MoraBanc, les dades situaven Manel Arajol com a president. Per solucionar aquesta problemàtica, Gorka Aixàs va haver d’anar a notari per protocol·litzar que ell és l’actual president i li van entregar un document amb el qual podrà votar avui a Lleida. Joan Fa, Joan Carles Mitjana i Pere Francitorra són els candidats.

tracking