Política esportiva

L'ECA, el més beneficiat per les subvencions de la capital

L'ECA, el més beneficiat per les subvencions de la capitalComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va presentar ahir les subvencions esportives per al període del juliol del 2016 al juny del 2017. L’Esquí Club d’Andorra ha estat un any més l’entitat que ha percebut la major xifra de diners, amb 56.184,79 euros, mentre que l’Andorra Hoquei Club ha estat la segona, amb 33.044,53 euros, per davant del Club Judo Hantei, que amb 28.507,31 euros ha passat a ser la tercera entitat que més ha rebut, quan tradicionalment era la segona.

Enguany, 24 entitats subvencionades s’han repartit un total de 355.000 euros, 2.500 més que en el període passat. Malgrat que la xifra no ha patit cap canvi significatiu, el comú va assegurar que hi ha hagut un increment en la gran majoria de sol·licitants, ja que hi ha hagut menys demandes. En aquest sentit, el comú va explicar que hi havia dos factors a tenir en compte: la desaparició del Club de Tennis Santa Coloma i que els clubs de futbol han percebut menys perquè la UEFA ja subvenciona la base amb 391.000 euros.

Per altra banda, durant el consell de comú d’Andorra la Vella d’ahir a la tarda es va anunciar la dissolució de la secció d’acció esportiva en considerar que no complia l’objectiu de promocionar l’esport.

tracking