futbol

El Barça segella el pas a vuitens com a primer de grup

L’FC Barcelona va fer els deures ahir i va assegurar la seva presència als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els homes de Luis Enrique van obtenir un triomf davant el Celtic de Glasgow (0-2) després de dominar clarament durant tot el partit amb una exhibició de Leo Messi, que tornava a l’equip després d’haver estat baixa a l’últim partit de lliga, contra el Màlaga. L’argentí va ser l’autor dels dos gols del Barça, un a la primera part després d’una gran assistència de Neymar i un altre a la segona meitat, de penal.

L’empat del Manchester City davant el Borussia Monchengladbach (1-1) va permetre que els blaugrana s’asseguressin també la primera plaça del grup C de cara a la següent fase, mentre que els de Guardiola, tot i empatar, acabaran com a segons de grup gràcies a l’average favorable respecte dels alemanys, tercers de grup a falta d’una jornada de la primera fase.

Per la seva part, l’Atlètic de Madrid, aprofitant l’ensopegada del Bayern amb el Rostov (3-2), es va assegurar també la primera plaça del seu grup, en el qual es manté invicte amb cinc victòries després d’assolir-ne una de clara davant el PSV Eindoven (2-0) amb gols de de Kevin Gameiro i Antonie Griezmann a la segona part.