tennis

Prada de moles 'indoor'

El comú d’Encamp posa com a condicionant el cobriment de les pistes de tennis i pàdel per atorgar en concessió la seva gestió

Prada de moles 'indoor'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 28 de novembre del 2015, ara fa gairebé un any, es van inaugurar les noves instal·lacions esportives de Prada de Moles a Encamp. La remodelació, que va costar 2,9 milions d’euros amb la major part de la inversió comunal i 978.000 euros del Govern, va aportar al Principat, entre d’altres instal·lacions, dues pistes de tennis de superfície ràpida (green set) i dues de pàdel. Un combat guanyat per part del món del tennis al Principat, que va veure com adquiria més protagonisme físic al país, quan la manca d’espais era una demanda recurrent per part de la Federació Andorrana de Tennis.

Ara, menys d’un any després de la finalització de les obres, es vol fer el cobriment de les 4 pistes. Fonts consultades van explicar al Diari que les cobertes no es van construir durant l’edificació de les instal·lacions, que va durar 10 mesos i va ser realitzada per l’empresa Copsa (Constructora d’Obres Públiques, SA), perquè el pressupost era el que era, i no es podia estirar més el braç que la màniga. En aquest moment, la voluntat és atorgar la concessió de la gestió de les pistes a una empresa, amb la condició que s’encarregui de fer el cobriment que es xifra en uns 200.000 euros. Per amortitzar la inversió s’allargaria la durada de la concessió.

Aquesta setmana es reunirà la Comissió de Joventut, Esports i Turisme del comú d’Encamp per fer el plec de bases del projecte de concessió i cobriment d’aquestes 4 pistes. Un cop es redacti, les empreses podran accedir per conèixer els requeriments del comú per optar a aquest projecte. No obstant això, les mateixes fonts consultades van apuntar que ja hi hauria entitats interessades. Al mes de desembre està prevista la publicació de l’edicte al BOPA (Butlletí Oficial del Principat d’Andorra), moment en què les empreses podran presentar les seves ofertes.

PONS SEGUIRÀ DE DIRECTOR TÈCNIC A LA FAT

La figura d’Òscar Pons com a director tècnic de la Federació Andorrana de Tennis tindrà continuïtat en la nova Junta que encapçalarà Àlex de Santiago. Pons, que ja exercia aquestes funcions durant l’etapa de l’anterior president Carles Cervós, que dilluns va veure com es posava punt final al seu mandat de 4 anys, encetarà així un nou període en la seva car­rera dins l’àmbit del tennis andorrà. Segons fonts consultades pel Diari, Pons, no només continuarà com a director tècnic, sinó que treballarà conjuntament amb el president per elaborar el nou programa esportiu de la Federació en el qual ja s’està treballant. Les seves línies mestres segueixen l’estil del tennis francès, i pretenen redefinir i consolidar el que hi ha, és a dir, continuar amb la Copa Davis i els Jocs dels Petits Estats, però sobretot treballar més colze a colze amb els clubs del Principat i promoure l’Escola de Tecnificació. Pons però haurà d’esperar que la junta “provisional”, ratificada dilluns al vespre amb Patrick Garcia al capdavant, modifiqui els estatuts per tal que de Santiago compleixi amb el requisit que li manca per poder ser president de la FAT.

tracking