Visita crucial del Reial Madrid a Portugal

El club blanc ha de vèncer l’Sporting per continuar lluitant pel lideratge del grup F

Visita crucial del Reial Madrid a Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid arriba amb necessitats al camp de l’Sporting de Portugal. Els de Zidane han de tornar a Madrid amb els tres punts al sarró si volen continuar tenint opcions d’acabar la fase de grups de la Champions –a banda d’aquesta restarà una jornada més– com a primers del grup F, posició que ocupa el Borussia Dortmund. Per això, avui (20.45 hores) és imprescindible imposar-se als portuguesos, un equip que en el partit d’anada al Bernabéu els va donar més maldecaps dels que esperaven els me­ren­gues. “Cada partit és diferent i tant de bo sortim a jugar bé des del primer minut i guanyem. Ho posaran complicat, trobarem una afició i un camp difícils. Només importa estar preparats i treballar fort fins al final”, va explicar l’entrenador blanc.

Després del triomf en el derbi madrileny del cap de setmana passat, el tècnic francès s’ha emportat els mateixos efectius, tot esperant que el compte a Portugal acabi com al Calderón. Avui podria reaparèixer Sergio Ramos, un cop recuperat de la seva lesió. Per la seva part, Cristiano Ronaldo torna al club dels seus orígens, i serà rebut amb honors per part de l’afició de l’Sporting. A banda de la motivació que això suposa, el davanter té la moral alta després del seu hat-trick contra els matalassers. El tècnic del club madrileny va afirmar que serà “un duel molt especial pel seu retorn, però jo el veig com sempre. És molt professional i sempre es pren tots els enfrontaments amb la mateixa intensitat”.

L’altre equip portuguès, el Porto, segon del grup G amb 7 punts, visita (20.45 hores) el camp del Copenhaguen, tercer amb 5 punts. Pel que fa l’equip francès, l’Olympique de Lió, tercer del grup H amb 4 punts, juga a la mateixa hora a l’estadi del cuer del grup, el Dinamo de Zagreb, que encara no coneix la victòria en aquesta fase de grups.

tracking