esquí

L'equip de 'freestyle' es proposa millorar el rànquing

L'equip de 'freestyle' es proposa millorar el rànquingFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’estil lliure de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), format un any més per Scotty Jordan i Carles Aguareles, ja va començar a rodar el cap de setmana passat amb la Copa del Món de big air a Milà, a la qual va ser present Aguareles. Tot i això, ahir els dos esquiadors i el tècnic, Josep Gil, van presentar els objectius per a aquesta temporada, que se centrarà en la Copa del Món tant de big air com d’slopestyle, per a la qual tindran dues places garantides gràcies a l’actuació del més jove el curs passat.

“L’objectiu és ser rigorosos tota la temporada i puntuar a cada prova per millorar el rànquing”, va assenyalar Gil. A banda de les proves de la Copa del Món, els dos riders disputaran el Mundial de Sierra Nevada el 17 de març i, malgrat que aquesta cita no serà “la més important”, segons va comentar l’entrenador, “hi volem fer un bon paper”.

Aquest inici de curs Jordan segueix recuperant-se de la lesió de la temporada passada i s’espera que torni a l’acció a la prova de la Copa del Món de Font Romeu de mitjan gener. “Esperaré una mica per fer la pretemporada bé i arribar a la primera prova amb molta força”, va exposar el rider.

Per la seva part, Aguareles va indicar que creu “que hem fet una bona feina aquesta temporada”. Actualment està situat a la 44a plaça del rànquing i l’objectiu és pujar al Top-30. La propera cita del calendari per a ell serà la Copa d’Europa d’Stubai (Àustria), el 26 de novembre.

tracking