'freestyle'

Es presenta l'equip de 'freestyle' de la FAE que competirà a la Copa del Món

L’entrenador ha destacat que els bons resultats de la temporada passada de Carlos Aguareles permeten a l’equip participar a la competició mundial

L'esportista Scotty Jordan, el president de la FAE, Albert Coma, el sotsdirector general d'Andbank Josep Maria Cabanes, l'entrenador Josep Gil i l'esportista Carles AguarelesS.F. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de 'freestyle' de la Federació Andorrana d'Esquí ha quedat presentat aquest migdia a la seu d'Andbank, principal patrocinador de l'equip. Segons Josep Maria Cabanes, sotsdirector de l'entitat, la col·laboració es renova fruit de la bona tasca que fa la federació en la formació de joves esportistes. Josep Gil, entrenador de l'equip integrat per Carlos Aguareles i Scotty Jordan, ha destacat la bona temporada passada, que permet participar amb dues places al circuit competitiu de la Copa del Món.

L’entrenador de l’equip de 'freestyle', Josep Gil; el president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Albert Coma; el sotsdirector d’Andbank, Josep Maria Cabanes, i els membres de l'equip Carlos Aguareles i Scotty Jordan, han presentat avui l'equip de 'freestyle' que competirà a la Copa del Món.L’entrenador de l’equip andorrà ha destacat que els bons resultats de la temporada passada de Carlos Aguareles permeten a l’equip participar a la Copa del Món amb dues places assignades. Respecte als treballs preparatoris, ha destacat que “portem quinze dies més d’esquí respecte a la temporada passada”.

Per aquest motiu, la participació en aquesta competició donarà la possibilitat de pujar en el rànquing de corredors de 'freestyle' en les diferents modalitats. Actualment, l’equip andorrà es troba dins el 'top 40'. L’entrenador ha assenyalat que amb aquest objectiu no es plantegen posicions de podi, sinó “anar sumant punts per pujar, tenim els mundials a Sierra Nevada i volem ser-hi i fer un bon paper”.

L’entrenador ha assenyalat, a més, que en el calendari competitiu s’inclouen les Copes del Món, on Scotty Jordan s’incorporarà a partir del mes de desembre, després de la lesió que va patir la temporada passada.

tracking