Mireia Gutiérrez no acaba l'eslàlom a Levi però deixa bones sensacions

L’andorrana estava fent bons temps abans de sortir de la pista en l’estrena enguany a la Copa del Món

Mireia Gutiérrez no acaba l'eslàlom a Levi però deixa bones sensacionsFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez no va acabar ahir l’eslàlom de Levi (Finlàndia), que representava l’estrena aquesta temporada a la Copa del Món d’esquí. La corredora de la FAE, però, va deixar bones sensacions i estava fent bons temps –lluitant per classificar-se per a la segona mànega– abans de sortir de la pista. El triomf va anar a parar a mans de la nord-americana Mikaela Shiffrin, amb un temps total d’1’52’’71.

Etiquetes:

Gutiérrez ocupava la 34a posició en el primer temps de control, a 0’’38 del millor registre de Shiffrin, i en el segon era 35a, a 0’’74 de la primera. “Hi ha una part de la cursa de la qual estic bastant contenta. Surto molt bé i a la part alta fins a un quart del mur estic dins els temps per entrar de les 30 primeres i això és positiu. Però al final em quedo amb una mica de ràbia perquè sempre una petita errada et deixa fora, com en altres esports. És el que m’ha passat. Estava una mica endarrere, faig una errada i surto del traçat”, comentava l’esquiadora. Amb tot, les sensacions eren positives a Levi. “S’ha de continuar treballant. Crec que per aquest camí vaig bé. Les coses s’estan fent ben fetes i la prova són els temps intermedis.”

El tècnic de l’equip femení de la FAE, Simon Bastelica, valorava també en positiu l’actuació de la seva pupil·la: “Tenia un bon ritme fins a la part del mur. Al final ha deixat els peus una mica cap al davant i això no es pot fer en un traçat com aquest. El més positiu és que tenia un bon ritme per estar entre les 30 primeres.” Bastelica confirmava que “ara hem de seguir treballant i a veure el que aconseguim en el futur”.

El director tècnic de la federació, Carles Visa, apuntava que “sortim contents de la Copa del Món de Levi. Encara tenim feina per continuar apujant el nivell de la Mimi, però anem pel bon camí”. En aquest sentit, igual que l’esquiadora i Bastelica, Visa recalcava que “hem de seguir treballant i esperem que en els entrenaments que tenim previstos a Geilo, a Noruega, podrem continuar amb aquesta feina i poder arribar a la Copa d’Europa de Trysil més ben preparats”.

L’objectiu de fer debutar Mireia Gutiérrez a la Copa del Món era veure com evolucionava després d’uns dies sense esquiar i enfrontant-se amb les millors especialistes del món en eslàlom. La següent cita important en el calendari de Gutiérrez serà el 5 de desembre, a Trysil.

tracking