Bàsquet

El MoraBanc vol que surti cara

L’equip de Joan Peñarroya busca la primera victòria a domicili a Manresa, on visita el cuer

El MoraBanc vol que surti cara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vitòria i València van ser dos desplaçaments en què va sortir creu per al MoraBanc Andorra. En el tercer, a Manresa, l’equip de Joan Peñarroya vol que surti ja cara i repetir de visitant les bones actuacions del Poliesportiu. El Nou Congost és històricament un feu difícil però l’ICL Manresa afronta el duel d’avui (19 h) amb urgències, sent cuer de la lliga (una única victòria) i sense haver-se estrenat encara a casa.

Tot i això, Peñarroya no creu que el MoraBanc tingui “l’obligació de guanyar, i menys a fora. Per nosaltres és un partit important davant un rival que tindrà marcat en vermell aquesta data en el calendari”. El tècnic, que torna a la pista que va ser durant molts anys casa seva per enfrontar-se a l’equip on juga el seu fill a la base, apuntava ahir a la prèvia que “fins ara a fora no hem fet el pas endavant que necessitem per guanyar i espero que el fem demà [per avui] en una de les pistes més complicades. Ells són un equip que coneixem, que fa un mes i mig ens va donar un disgust a la lliga catalana i que té bons jugadors. Aquella derrota és la millor referència que podem tenir perquè ens van demostrar que ens poden guanyar”.

Peñarroya va destacar el potencial de l’ICL Manresa, de qui creu que la seva situació de cuer és enganyosa. I en aquest sentit comentava que “és cert que van últims, però tenen una victòria menys que sis equips i amb un partit més quasi tots”.

Tampoc va donar excessiva importància al fet que els manresans siguin l’equip menys anotador de la Lliga ACB, si bé és cert que va reconèixer que “hi ha jugadors que estan per sota en els percentatges dels que haurien de tenir”.

El MoraBanc afronta un nou partit amb el dubte del pivot Oliver Stevic. El serbi s’ha reincorporat a poc a poc als entrenaments de l’equip i avui viatjarà a Manresa, tot i que la seva presència no està garantida. Per això Peñarroya s’emporta també Nicola Maric.

El capità del MoraBanc i també com Peñarroya amb passat a Manresa, David Navarro, sosté que si l’equip vol lluitar per entrar a la Copa del Rei el partit d’avui “és dels que s’han de guanyar. Però sabem que és una pista complicada i que haurem de fer les coses molt bé”. Navarro va asse­nyalar que el fet que l’ICL Manresa no hagi guanyat encara com a local els pot beneficiar. “Ells tindran ansietat i també ganes de guanyar i hem de saber aprofitar els moments que tinguin aquesta ansietat per treure’n benefici”, va indicar.

De la seva banda, el tècnic del Manresa, Ibon Navarro, va parlar a la prèvia del MoraBanc, de qui va assegurar que “és un gran equip i tot i que no ha guanyat a fora ha jugat a Vitòria i València, dos camps que són difícils”. Navarro recupera Lluís Costa però no arriscarà en principi amb el retorn de Brion Rush.

tracking