El Jenlai es desmembra per diferències amb la directiva

L’equip no es presenta al partit contra el Don Denis per les múltiples baixes de jugadors descontents amb el club

El Jenlai es desmembra per diferències amb la directivaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del CE Jenlai no estan satisfets amb el tracte que han rebut del club. Veient que no hi havia cap aposta econòmica a la plantilla, els futbolistes van demanar la setmana passada una sèrie de condicions a la directiva, que no les va acceptar. Amb la posició adoptada pels dirigents de l’entitat, una llarga llista de jugadors van demanar la baixa del club, entre els quals s’hi trobaven tres dels quatre capitans, Dominic Pereira, Duarte Pires i Nelson Teixeira. La conseqüència directa va ser que ahir no es presentessin a l’enfrontament que hi havia programat a les 16 h contra el Don Denis FC Santa Coloma de la Lliga Grup Sant Eloi. “És un tema delicat amb el club i hi ha algunes discrepàncies entre les diferents parts”, explica el porter Hugo do Paço sobre la problemàtica. “Jo ja volia deixar el club feia temps”, indica Pereira, que va ser el primer a fer-ho, descontent amb la directiva.

Etiquetes:

En cas de no solucionar els problemes de cara a la propera jornada, que és d’aquí a dues setmanes ja que diumenge vinent hi ha aturada per la selecció, el club podria ser expulsat de la competició, segons fonts federatives. Quant al partit d’ahir, es resoldrà amb un 3 a 0 favorable al Don Denis.

Líder en solitari

Per altra banda, el Tic Tapa Sant Julià va superar l’FC Lusitans (2-1) en un duel molt igualat i en el qual es decidia qui es quedava sol a la part alta de la taula. Els lauredians es van avançar a la primera part amb un gol de Noah Baffoe. A la segona meitat, Luigi San Nicolás va empatar, però a falta de tres minuts per al minut 90, Carlos Gomes feia el gol que li donava els tres punts i el lideratge en solitari al Tic Tapa amb 17 punts, davant un Lusitans que va baixar fins a la tercera plaça amb 14.

Per davant s’hi va col·locar la UE Santa Coloma amb 15 punts després d’assolir un triomf davant l’FC Encamp gràcies als gols de Josep Manel Ayala i Joan Salomó (2-0). Per altra banda, el The New 1978 UE Engordany va golejar clarament l’Assegurances Generals FC Ordino (1-6).

tracking