reportatge

Pilots i gossos

Aleix Espargaró inaugura una botiga d’animals a Andorra la Vella i ho celebra amb un acte en què hi assisteixen Jorge Lorenzo, el seu germà Pol i Rubén Xaus, entre altres.

Pilots i gossosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aleix Espargaró fa més de tres anys que viu a Andorra i demostra diàriament a les xarxes socials l’estima que té per al país. És el lloc on entrena i fa vida, però des d’ahir la relació amb el Principat va anar més enllà. El pilot de MotoGP va inaugurar una botiga d’animals, TerranovaCNC, i ho va celebrar en un acte multitudinari al mateix establiment. Entre els assistents hi havia moltes cares conegudes, com les del cinc vegades campió del món, Jorge Lorenzo, la del seu germà Pol o la de Rubén Xaus.

“M’encanten els animals, sóc un boig sobretot dels gossos i em feia molta il·lusió obrir una botiga”, explicava Espargaró, que malgrat el poc temps que té a causa de l’atapeïda agenda de curses, ha volgut muntar-la a Andorra: “L’única manera que tinc és fer-ho aquí, que és on sóc tot el temps que no estic viatjant”. Com Joaquim Purito Rodríguez o Cyril Despres, el de Granollers ha demostrat no ser un resident d’elit més que ve només per l’atractiu fiscal. Té la voluntat de quedar-s’hi a viure molts anys més. “Al principi no ens va ser fàcil adaptar-nos, però ja fa tres anys que vivim aquí i estem molt contents. Pel que fa a entrenaments és simplement la perfecció, i la qualitat de vida és, des del meu punt de vista, molt més alta que a Espanya”, indicava Espargaró, abans d’afirmar: “Crec que hi estaré molts anys, si no, no hauria obert un negoci”.

Qui també passa molt de temps al Principat és Lorenzo, que malgrat no ser resident al país, hi té molts lligams. “No ho sé si hi vindré a viure en un futur. De moment, passo molt de temps a Andorra i m’agrada. A més, en pocs dies inaugurarem el museu World Champions”, recordava el pilot, que segur que tornarà una vegada al Principat a finals de mes per a la inauguració del seu museu, que es preveu per al dia 30 de novembre.

tracking