L'FC Andorra treu un empat del camp del Fundación Privada Hermes

Actualitzada 06/11/2016 a les 07:22
Un punt com a visitant és el que va poder treure ahir l’FC Andor­ra del petit ter­reny de joc del Fundación Privada Hermes (2-2), després d’un partit en què els d’Emili Vicente van haver d’anar a remolc durant gran part del duel. Ja al minut 12 els locals es van avançar amb un gol d’Aiham Abouhamdan. Cristian va aprofitar un refús a l’àrea per empatar al 31’, però sis minuts després l’Hermes es tornava a avançar mitjançant Wail El Kegiri. El resultat era desfavorable per als tricolors al descans, però van fer un pas endavant a la represa i en un córner, Àlex Sánchez va fer l’empat.
L’Andorra, lluny de relaxar-se, va buscar en els darrers minuts el tercer per endur-se el triomf, però ningú va trobar porteria. Ja al temps de descompte, els tricolors es van quedar amb 10 homes per l’expulsió de Roger Ezquer, que havia entrat pocs minuts abans i va veure vermella directa per una empenta.
Malgrat l’expulsió i l’empat, Vicente valorava positivament el punt amb el qual es tornava a Andorra. “Sumar a fora de casa sempre és bo i més en un partit difícil com aquest en què hem anat a remolc gairebé tota l’estona i en un camp molt petit que dificultava el joc”, assenyalava el tècnic. Una altra nota positiva per a Vicente era el fet de ­seguir invictes una jornada més. “Anímicament és important no baixar. Penso que l’empat ha estat meritori perquè l’equip no està acostumant a un partit com aquest”, va comentar. Amb tot, segueixen segons a la taula.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477