El MoraBanc guanya l'UCAM Múrcia i es manté imbatut a casa

Els de Joan Peñarroya encarrilen al tercer període un triomf sòlid (88-72), el quart de la temporada

Albicy dirigeix l'atac del MoraBanc, en el duel d'avui contra l'UCAM.ACB PHOTO / A. MARTÍN

Nova victòria del MoraBanc Andorra. El conjunt de Joan Peñarroya segueix imbatut a casa després d'haver sumat un nou triomf avui davant un UCAM Múrcia en el qual hi havia la baixa del base estrella, Facundo Campazzo. Oliver Stevic tampoc ha jugat per les molèsties que arrossega al bessó, però això no ha impedit que els tricolors s'imposesin amb claredat al murcians.

De fet, el MoraBanc ha sortit fort des de l'inici i ha realitzat un parcial d'entrada de 9-2 que deixava clara les intencions tricolors. En el primer període l'encert exterior ha estat clau per posar una primera avantatge sòlida a la conclusió dels primers 10 minuts, que han acabat amb un triple d'Andrew Albicy sobre la botzina (28-17).

Malgrat tot, l'UCAM ha reaccionat al segon quart i s'ha arribat a posar per davant (34-35), però ha estat l'únic moment del partit en què han manat en el marcador. Al descans s'ha arribat amb el resultat de 43-37 i ha estat al tercer quan els de Peñarroya han endollat un parcial de 10-0 en pocs minuts que ha posat una avantatge de +12, amb la qual han anat jugant fins el final del partit. Les recuperacions dels jugadors del MoraBanc quan restaven molt pocs segons per acabar han posat la cirereta a la victòria andorrana (88-72), que ja en suma quatre a la Lliga Endesa aquesta temporada, per les dues derrotes que porta.