El Barça, a l'assalt del Sánchez Pizjuán

El Sevilla ha vençut fins ara els 5 partits de lliga que ha disputat com a local

El Barça, a l'assalt del Sánchez Pizjuán

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Futbol Club Barcelona visita avui (20.45 hores) el camp del Sevilla, fins ara inexpugnable. El Sánchez Pizjuán no ha vist de moment perdre el seu equip, i els catalans arriben amb la intenció de trencar aquesta dinàmica, tot i que a domicili el seu rendiment baixa i encaixen més gols. “El Sevilla ha tingut un inici de temporada espectacular, amb bon futbol i sent molt forts a casa. Si estan als primers llocs de la classificació és per mèrits propis. Serà un partit difícil davant un rival molt complicat”, va detallar el tècnic del Barça Luis Enrique.

Els blaugrana arriben a aquest compromís després de la derrota de dimarts a la Lliga de Campions al camp del Manchester City. Fet que no aporta pressió a l’equip segons Luis Enrique: “aquí s’han de guanyar tots els partits, tant si véns d’un resultat positiu o negatiu. Hem de vèncer i continuar competint, i més abans de l’aturada. Necessitem punts per acostar-nos al primer lloc”. Pel que fa les baixes, l’asturià no podrà comptar amb Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal i Mathieu. En el Sevilla, Nico Pareja és baixa, i esperaran fins a darrera hora per veure si Nasri pot competir. El tècnic Sampaoli va assegurar que un triomf els reforçaria l’autoestima i si no donen el 100% és impossible imposar-se al Barça.

Per la seva part, el Reial Madrid rep a les 12.00 hores el Leganés. La bona notícia per als blancs és que podria tornar a jugar Modric, després d’un mes de baixa, mentre que Benzema és baixa per un cop. Els madridistes volen retrobar-se la seva millor versió després de l’empat amb el Legia.

DOS PENALS SOTMETEN L'ATLÉLTIC

L’Atlètic de Madrid es va veure sorprès ahir per la Reial Societat que es va imposar amb dos penals fets per Vela i William José. El conjunt basc va brodar un partit que va sentenciar a la segona part amb les dues penes màximes. Primer Yuri va forçar un penal de Gabi que Vela va convertir sense problemes al 54’ (1-0), i vint minuts més tard un altre penal de Correa sobre Vela el va transformar Willian José amb un xut pel mig (2-0). Els matalassers sumen la segona derrota a la lliga, mentre que els d’Eusebio encadenen tres triomfs seguits.

tracking