Joan Peñarroya

“No se salva ni el 'tato' ni jo”

“No se salva ni el 'tato' ni jo”ACB PHOTO / M. Á. POLO

Creat:

Actualitzat:

La matinal va començar malament, amb pana de l’autocar de l’equip camí de la Fonteta, i pitjor va ser el que vindria després a la pista. Joan Peñarroya no podia amagar el mal tràngol que havia passat. “Hi ha poc a valorar. Jugàvem contra un rival millor i si no estàs a un nivell d’agressivitat molt alt no tens res a fer. El València ha sigut superior en tot. Espero que ens hagin donat una bona lliçó i serveixi per als propers partits. He d’analitzar el vídeo però han sigut superiors en tot”, assegurava. Sobre la direcció de l’equip, on Albicy i Schreiner van estar erràtics, Peñarroya va comentar que “del partit d’avui no se salva ni el tato ni jo”. En referència a la baixa d’Stevic per segon partit consecutiu davant un equip molt físic com el València, va indicar que “el dia del Bilbao no em vau demanar per la seva absència. No és culpa que no hi hagi estat que haguem perdut”.

Peñarroya espera que la dolorosa derrota sigui un accident. “Dels accidents n’hem d’aprendre. El València no és un equip de la nostra lliga, però si estàs bé pots guanyar tothom i avui ells han sigut molts superiors en tot. Ara hem de pensar ja en el Múrcia”. Diumenge toca la versió de casa del MoraBanc, la bona.

EL RIVAL

“Ha sigut una victòria bastant coral, d’equip”

Pedro Martínez. El tècnic del valència va assenyalar que “el partit ha estat bastant bé, hem jugat un bon bàsquet, amb fluïdesa en atac i sòlids en defensa”. Martínez va destacar l’aportació de tot l’equip: “ha estat una victòria bastant coral, d’equip, i per això hem d’estar contents. Hem sigut capaços que tots els jugadors sumessin i estic satisfet del partit fet”. El tècnic del València va aturar la possible eufòria al voltant de l’equip, “la diferència ha sigut una mica exagerada, ells han notat la baixa d’Stevic. Hi ha coses a millorar encara”.

tracking