L'FC Andorra no troba el gol i es conforma amb un empat contra el Farners

L'FC Andorra no troba el gol i es conforma amb un empat contra el Farners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra no va ser capaç de trobar la porteria en els 90 minuts del partit que va disputar ahir al centre d’entrenaments de la FAF davant el CE Farners. El conjunt d’Emili Vicente va acusar una manca d’idees en atac durant gran part del duel, que es va afegir a la defensa tancada que va presentar el conjunt visitant, especialment a la segona meitat.

Etiquetes:

A la primera part, però, cap dels dos equips va acabar d’agafar el ritme, la qual cosa va suposar uns 45 minuts inicials sense ocasions de gol clares, tret d’un parell de xuts de Marc Pujol que sortien desviats per damunt el travesser. Va ser a la represa quan els tricolors, que ahir estrenaven samarreta, van posar una marxa més i van obligar els visitants a replegar-se acumulant més homes a l’àrea i buscant el contraatac. Malgrat les diverses vegades que l’FC Andorra va poder apropar la pilota a l’àrea del Farners, les rematades no trobaven el seu destí. Ludo i Cristian ho van provar en separades ocasions als minuts finals, però el marcador finalment no es va moure per a caps dels dos equips, ja que el Farners també va tenir ocasions d’endur-se el triomf, però es va topar amb un Ferran Pol segur sota els pals.

“Ha estat un partit igualat. Hem sumat un punt, però ho hem de valorar com un passet endavant tot i que no ha estat el resultat que volíem”, comentava Vicente després del partit. El més positiu va ser que l’Andorra va tornar a deixar la porteria a zero i segueix sense perdre. Dimarts, els tricolors juguen un nou partit amb l’Avià (12 h).

tracking