Triomf clau contra Anglaterra per aspirar als llocs de dalt

La sub-20 signa una bona segona part per imposar-se als cuers

Triomf clau contra Anglaterra per aspirar als llocs de daltG. MORRISON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana sub-20 va tornar a demostrar un gran nivell en el segon partit de l’Europeu sub-20 que s’està disputant aquesta setmana a Pully (Suïssa). Després d’empatar en la primera jornada davant la potent Itàlia, el conjunt de Roger Corral va treure un triomf ahir contra Anglaterra, que es presentava a la cita com una de les seleccions més assequibles del grup.

Etiquetes:

Malgrat això, els tricolors van haver de “suar de valent” per guanyar. De fet, al descans el resultat era d’1-1, amb gol d’Arnau Dilmé per als andorrans. A la represa, Anglaterra es va arribar a avançar en dues ocasions, amb el 2-1 i 3-2, però els de Corral van remuntar fins a situar el 5-3 final gràcies als gols de Marc Pallarès, Gerard Miquel, per partida doble, i Adrià Antequera.

Amb aquesta primera victòria, la tricolor va sumar opcions per situar-se en la part alta de la classificació, amb la qual podrien evitar un possible encreuament amb Espanya i França a quarts de final i poder ser a les semifinals. “Hi ha moltes possibilitats. La més maca seria guanyar a Portugal”, explicava Corral sobre l’enfrontament d’avui (20.30 h). Andorra també necessita que Itàlia, en cas d’empatar a punts, no sumi més gols a favor per poder assolir la desitjada segona plaça.

tracking