Verdú entrena a Soelden per al debut a la Copa del Món

Verdú entrena a Soelden per al debut a la Copa del Món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú no pot amagar el seu entusiasme davant la immediatesa del debut a la Copa del Món d’esquí alpí. La cita serà demà en el gegant de Soelden, que obre la temporada. El jove esquiador de la FAE va arribar dijous a l’estació austríaca i ahir va tenir la primera presa de contacte amb la neu de Soelden, com van fer la majoria d’esquiadors que participaran en la cita mundialista. “El dia ha anat bastant bé. Hem entrenat en una pista amb neu similar a la que ens trobarem el dia de la cursa. La neu estava bastant gelada i m’hi he adaptat bé. Estic content de com he esquiat, amb confiança”, explicava el corredor.

Per Verdú, amb experiència en Jocs Olímpics de la joventut i en el Mundial, l’estrena a la Copa del Món suposa un pas més en la seva carrera, tot i que no es vol sentir pressionat. “Diumenge intentaré fer una bona cursa, fent el meu esquí, ni més ni menys. Intentaré donar el cent per cent i esquiar amb seguretat per fer una bona baixada”. Verdú és conscient que ara per ara entrar dels trenta primers és massa agosarat.

L’esquiador va aconseguir la plaça per a Soelden en competència amb Àxel Esteve. Els dos es van jugar el bitllet en un test a Tignes i que va ser favorable a Verdú, la gran esperança de l’esquí masculí de la FAE.

tracking