Esquí alpí

Verdú es guanya la plaça per a la primera Copa del Món

El corredor va ser el més ràpid als tests fets ahir a Tignes i debutarà diumenge en el circuit gran en el gegant de Sölden

Verdú es guanya la plaça per a la primera Copa del MónFACEEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va anunciar ahir que Joan Verdú serà el representant a l’estrena de la temporada de la Copa del Món, diumenge vinent a Sölden (Àustria). Verdú es va gua-nyar la plaça per al gegant en els tests de classificació realitzats a Tignes (França) i en els quals l’altre aspirant amb possibilitats era Àxel Esteve. Les proves van consistir en tres mànigues de les quals se sumaven els dos millors temps de cadascú, i el més ràpid va ser Verdú, que debutarà en la Copa del Món.

“Anar a Sölden em fa molta il·lusió perquè havia participat en Olimpíades i Mundials, però en cap Copa del Món. Ara hi aniré però sense ficar-me més pressió del compte. Intentaré donar-ho tot i fer el meu millor esquí. No busquem cap resultat, perquè anar a quedar entre els trenta primers encara és una fita molt exigent”, comentava el corredor, que hi afegia que “a Sölden en ser la primera Copa del Món hi haurà molta competitivitat. Em barallaré amb els millors i veuré com esquio en una pista d’aquestes característiques”. Verdú, igual que la resta de l’equip de la FAE, ha estat treballant a Ushuaia per preparar la temporada. Sobre això, l’esquiador assenyalava que “he fet un bon volum allí i estic preparat per donar el 100% en cursa”.

El director tècnic de la FAE, Carles Visa, va indicar que “l’objectiu per al Joan és que faci el seu millor esquí, que gaudeixi i que en tregui una bona experiència. Sabem que Sölden és molt dur, perquè allà hi serà tothom i els corredors van molt i molt ràpid”.

tracking