Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Motociclisme

Marc Márquez, nou campió del món

El pilot català va aconseguir el cinquè títol mundial, el tercer de MotoGP
Marc Márquez celebrant, al podi de Motegi, el tercer títol de campió del món de MotoGP.

Marc Márquez, nou campió del món

Marc Márquez celebrant, al podi de Motegi, el tercer títol de campió del món de MotoGP.

Actualitzada 17/10/2016 a les 07:15
Marc Márquez es va proclamar ahir, al circuit de Motegi, campió del món de la màxima categoria de motociclisme, després de guanyar la cursa i veure’s beneficiat per les caigudes dels seus perseguidors en la lluita pel campionat, Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. Amb el d’ahir, el cerverí ja suma tres títols en MotoGP, després dels del 2013 i 2014, i en total compta al palmarès amb cinc mundials, sumant el de 125 centímetres cúbics el 2010 i el de Moto2 el 2012. Amb 23 anys, Márquez s’ha convertit en el pilot més jove que guanya tres títols de MotoGP, igualant Jorge Lorenzo tant en nombre de campionats del món de la categoria reina com en el còmput global.
Tot i arribar líder al Japó, les possibilitats de fer-se amb el títol eren escasses, però va passar l’impensable i va celebrar el campionat a falta de tres Grans Premis. A Motegi, Rossi, segon al Mundial, i Lorenzo, tercer, no van puntuar per les respectives caigudes, mentre que Márquez va fer una cursa impecable que va guanyar amb autoritat. “No m’ho esperava per a res, vaig dir que semblava impossible. Quan he vist que Rossi i Lorenzo han caigut m’ha costat concentrar-me. Però ha estat molt especial, una carambola de les bones”, va relatar Márquez. Al podi de Motegi van acompanyar el català Andrea Dovizioso i Maverick Viñales. Pel que fa els residents a Andorra que competeixen en MotoGP, Aleix Espargaró va ser quart; el seu germà Pol, sisè; Bradley Smith, tretzè; Loris Baz, setzè; Hèctor Barberà, dissetè, mentre que Jack Miller es va retirar.
Etiquetes
  • #1 Gas
    (17/10/16 10:11)

    Felicito a aquest vailet de Cervera,m'agrada com corre,m'agrada el seu caràcter,es un idol,als circuits arrisca molt i em fa patir encara que aquest any ha aprés molt a controlar-se,que segueixi així molts anys.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477