futbol

Saviola no seurà més a la banqueta de l'FC Ordino

L’exjugador continuarà fent col·laboració externa, sense formar part de l’‘staff’ tècnic, i seguirà ajudant amb la base

Saviola no seurà més a la banqueta de l'FC OrdinoXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Saviola no va estar diumenge passat a la banqueta de l’Assegurances Generals FC Ordino com les dues jornades anteriors de la Lliga Grup Sant Eloi. De fet, aquesta absència serà definitiva. Segons fonts properes a l’exjugador, a Saviola se li va presentar la possibilitat d’estar a la banqueta amb fitxa d’auxiliar, però l’objectiu final de l’argentí no era formar part de l’staff tècnic de l’equip ordinenc durant tota la temporada. La seva presència, segons les mateixes fonts, era només per a alguns partits, ja que no podia assumir per compromisos personals el rol a la banqueta durant tota la lliga, i a partir d’ara la col·laboració de Saviola amb el club continuarà com a assessor extern. En aquest sentit, Saviola valora la bona sintonia que ha tingut amb el tècnic, Dani Luque, i seguirà ajudant en alguns entrenaments, com fins ara. L’exinternacional argentí també està il·lusionat a seguir col·laborant amb els equips de base de l’FC Ordino per aportar la seva experiència en el futbol professional.

Saviola està interessat a formar-se com a entrenador i està estudiant la possibilitat de treure’s el títol a Andorra o bé fer-ho a Espanya. En ser un exjugador professional, el Pibito té un seguit d’avantatges a l’hora de poder treure’s el carnet d’entrenador.

L’experiència de Saviola com a integrant de la banqueta de l’Ordino s’ha limitat a dos partits, contra el Lusitans i el CE Jenlai.

tracking