Vòlei

El CV Encamp afronta amb ambició la primera catalana

Els jugadors Iván Lanza i Carlos Melo se sumen a un projecte que aquesta temporada estrenarà el treball amb el planter

El CV Encamp afronta amb ambició la primera catalanaD.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Vòlei Encamp afronta am­biciós la temporada a la primera catalana, en la que espera estar entre els capdavanters després de formar un equip de garanties. Els dos darrers homes a afegir-se al projecte són Iván Lanza –la temporada passada, a Superlliga 2– I Carlos Melo, que va venir al Principat per jugar al Club Vòlei Andorra –també a Superlliga 2– i ha decidit tornar a competir després d’uns anys.

Adrián Garrido seguirà entrenant un equip que també compta amb altres peces d’experiència i nivell, com Héctor Garcia, Cristian Salvador o Javi Borrego, que a la vegada és el nou president del club després de canvis a la directiva. “Jo sempre sóc optimista i l’equip que hem fet m’engresca molt. Podem aconseguir coses, hi ha nivell”, indicava Borrego sobre un grup que “no és professional. Encara hem de posar diners nosaltres, me­nys que altres anys”. L’estrena a la lliga serà l’últim cap de setmana d’aquest mes, a Mataró, en una primera fase amb un grup de set equips dels quals els quatre millors entraran a la segona fase per seguir aspirant a l’ascens. Aquí hi vol ser l’Encamp en un camí que el pot dur a categoria na­cional.

El club també anunciava que començarà a treballar amb una escola i l’objectiu és tenir algun equip de base a mig termini. “Sabem que costarà un temps però cal treballar amb els joves”, deia Borrego.

Parlaven a la presentació d’ahir els nous fitxatges. “La idea era desconnectar del vòlei”, deia Lanza, que torna a Andorra, “però el president em va proposar de continuar amb ells i m’he engrescat. Hi ha gent de fa tres quatre o cinc anys i al final estic en família”. Melo explicava que “estic content que el Javi m’hagi trucat. Feia cinc anys sense fer vòlei i ara que tinc una estabilitat em ve de gust tornar”.

tracking