Futbol

Guardiola confirma Bravo i el Barça espera Cillesen

Guardiola confirma Bravo i el Barça espera Cillesen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Guardiola va donar ahir per fet en roda de premsa el fitxatge de Claudio Bravo al Manchester City. Les paraules del tècnic català no van fer més que confirmar la més que coneguda sortida del porter xilè del Barça, que ahir al matí va viatjar a Anglaterra per sotmetre’s a la revisió mèdica prèvia a la seva incorporació als citizens.

Una incorporació que no es farà oficial fins a l’anunci de l’arribada al Camp Nou del seu substitut, l’holandès de l’Ajax Jasper Cillessen, que avui disputarà la tornada de la fase prèvia de la Lliga de Campions on el campió neerlandès haurà d’aixecar a Rússia, al camp del Rostov, l’1 a 1 de l’anada a Amsterdam si no vol quedar fora de la fase de grups de la màxima competició continental.

La porteria del Barça en el proper partit de Lliga podrà estar defensada per Marc-André Ter Stegen. L’alemany, baixa a la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla i a l’estrena en el campionat davant del Betis, estarà a disposició de Luis Enrique per la visita del diumenge a San Mamés. Un duel contra l’Athletic en el qual també podrà participar Javier Mascherano, superats els problemes musculars que va patir en el tram final de la tornada de la Supercopa.

tracking