bàsquet

Schreiner renova per una temporada amb el MoraBanc

El base austríac complirà la cinquena campanya a les files del club

Thomas Schreiner està a prop d'acceptar l'oferta del MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Thomas Schreiner seguiràa les files del BC MoraBanc Andorra i complirà així la cinquena temporada com a jugador tricolor. El club i el jugador han arriba a l'acordde renovació per una temporada més. Així, Schreiner compartiràposició i direcció ambb el nou arribat, el francès Andrew Albicy.

L'austríac, de 1,95 metres d'alçada, va tancar la temporada passadaamb una mitjana de 6 punts i 4 assistències per partit. L'actuació més destacada la va protagonitzaral Poliesportiudavant el Movistar Estudiantesamb un triple guanyador.Schreiner seràel tercer jugador confirmat que continuarà de la temporada passada, juntament amb Giorgi Shermadini i David Navarro.

Per la seva part, el tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, ha valorat així la continuïtatdel base: "Contents per la seva renovació, ha crescut amb el club. Ha mostratprofessionalitat amb l'equip i l'entitat, fent un pas endavant cada any. Tenim una parella de bases contrastada per portar bé la direcció de l'equip".

Amb aquesta renovació, la plantilla per a la temporada 2016-2017 ja compta amb set membres: Shermadini, Navarro, Albicy, GuilleColom, David Jelinek,Beka Burjanadze i Schreiner.

tracking