Curses amb obstacles

L'Spartan Race ja supera els 1.200 participants i espera tancar inscripcions

L'Spartan Race ja supera els 1.200 participants i espera tancar inscripcions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Spartan Race arribarà a Encamp els dies 30 i 31 de juliol i a falta de menys d’un més per a la primera edició ja supera els 1.200 inscrits. Des de l’organització d’aquest certamen que combina la cursa tradicional amb la carrera d’obstacles s’espera que el ritme d’inscripcions s’acceleri durant els propers dies i assolir prop de 2.000 corredors, xifra que situa la cursa entre els esdeveniments més multitudinaris de l’estiu.

“El ritme d’inscripcions segueix el que esperàvem i confiem de poder tancar en 2.000 corredors, l’experiència de la resta de proves que fa anys que organitzem en l’àmbit espanyol ens diu que la gent espera a fer la seva inscripció fins a última hora”, explica Ángel Sanz, director general d’Spartan Race Espanya. Els organitzadors esperen que la prova andorrana, amb la particularitat de disputar-se a 2.120 metres d’alçada, es converteixi en una de les proves més dures del món.

L’Spartan Race es disputa en l’àmbit europeu des de l’any 2010 i Encamp s’estrenarà enguany en un calendari que en l’àmbit espanyol ja ha celebrat cites a Madrid i Bilbao i que després d’Andorra passarà per Barcelona i també València. La prova, que es disputarà a la zona de Grau Roig, tindrà tres recorreguts diferents, de 5, 13 i 21 quilòmetres.

tracking