Futbol

L'FC Andorra cobra vida extra amb una candidatura

La llista que encapçala Albert Ferré, que rep l’oposició frontal d’España, vol garantir el projecte esportiu i millorar la gestió

L'FC Andorra cobra vida extra amb una candidatura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Ferré, un dels membres de la junta gestora de Lluís España, lidera l’única candidatura presentada per a les eleccions de l’FC Andorra, previstes en una assamblea dimecres vinent i en la qual serà proclamat president si tot el procés transcorre sense entrebancs. La junta electoral del club ha de validar, d’entrada dilluns, la llista que encapçala Fer­ré, presentada dijous fregant la mitjanit. Compta amb cinc integrants més que formaran la nova junta directiva: l’exjugador Xavi Gil, Jaume Borrell, Joan Nazzaro, Josep Alborqués i Marc Rodríguez.

“Volem donar una continuïtat al projecte esportiu que hi havia fins ara. Es compta amb Justo Ruiz i Lucendo per al cos tècnic i amb els jugadors que hi ha a la plantilla, amb els quals ens hem reunit”, explicava Ferré, que hi afegia que preocupa la gestió que s’ha portat del club i que el primer que es vol fer és una auditoria per veure quina és la situació econòmica real. Al marge hi ha el deute que s’arrossega de l’anterior etapa, pendent del procés que hi ha a la Batllia i sobre el qual no s’han determinat responsabilitats. “A­quí no podem fer res fins que no s’aclareixi, però és clar que afecta el club”, deia Ferré. El candidat assegura que un dels objectius pel que fa a gestió és aconseguir equilibrar el pressupost, i que el club ha de créixer en nombre de socis i trobar patrocinadors, una fita que considera possible perquè el seu equip hi destinarà temps i treball. D’altra banda, també deixava clar que s’ha d’agrair la tasca feta fins ara per Lluís España, l’actual president de la gestora, que no es presentava i amb qui ahir no s’havia parlat. “Aquests darrers anys sort n’hi ha hagut d’ell perquè el club hagi pogut tirar endavant.”

Però la reacció d’España a la candidatura no va ser precisament positiva. “No l’acabo d’entendre i no la considero seriosa. Vull que em prometin que salvaran el club i no que vénen a aprofitar-se’n”, reaccionava el president, que demana que se li paguin els diners que ha posat al club. Tanmateix, deia que hi havia irregularitats a la llista i que l’Andorra l’havia rebut ahir al matí fora de termini.

L’FC Andorra, que compta amb el primer equip i un juvenil del qual es fa càrrec la federació, coneixerà la setmana vinent el calendari de competició de primera catalana, que com la temporada passada l’ha enquadrat al grup 1.

tracking