Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
curses de muntanya

Torna la Casamanya Extrem Vertical

La Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà

Torna la Casamanya Extrem Vertical

Presentació de la Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà

M. B. / ANA
Actualitzada 13/06/2016 a les 16:44
Dissabte torna la tercera edició de la Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà amb la participació de reconeguts corredors com Laura Orgué, Ferran Teixidó, Agustí Roc, Marc Pinsach, o Marc Casal. De moment s'han inscrit 80 esportistes, tot i que la presidenta de l'ECOA (Esquí Club Ordino Arcalís), Sandra Codina, ha aprofitat per fer una crida i recordar que les inscripcions estan obertes fins a cobrir les 300 places disponibles i es poden fer online fins al dijous 16 de juny a les 15 hores. A més, confia que molts corredors aprofitin aquests darrers dies.

Aquesta cursa és puntuable per a la Copa d'Andorra, i per segon any consecutiu també ho serà per a les 'Skyrunners Series', un fet que la consolida dins el panorama internacional. El recorregut no ha variat respecte a la darrera edició, i per tant hi haurà tres itineraris. El Circuit Extrem està dissenyat per a les categories Júniors, Sèniors i Veterans, i tindrà un recorregut de cinc quilòmetres i 1.440 metres de desnivell. Al Circuit Clàssic competiran les categories infantils i cadets durant un recorregut de 3,5 quilòmetres i 760 metres de desnivell, i al Mini Extrem participaran els nens nascuts entre el 2005 i 2009, i el recorregut és d'1,7 quilòmetres i 229 metres de desnivell.

Els tres primers de la classificació general masculina i femenina del Circuit Extrem obtindran el Trofeu Crèdit Andorrà, dotat amb 300, 200 i 100 euros, respectivament. El lliurament tindrà lloc a l'esplanada del Coll d'Ordino a les 14.30 hores, després d'un dinar de germanor.

La directora de l'Àrea de Banca Comercial de Crèdit Andorrà, Sílvia Cunill, ha explicat que el patrocini de l'entitat s'emmarca en el seu compromís amb el foment de l'esport, especialment la pràctica d'esports de muntanya. Per la seva banda, el conseller d'Esports del comú d'Ordino, Jordi Serracanta, també ha volgut mostrar el seu suport a l'ECOA i a tot tipus d'esdeveniments que s'organitzen a la parròquia, i ha lloat la seva tasca.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477