Curses de muntanya

La Ronda per la Infància 2.0 supera les 500 samarretes solidàries venudes

La Ronda per la Infància 2.0 supera les 500 samarretes solidàries venudes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Ronda per la Infància 2.0, segona edició del projecte solidari emmarcat dins l’Andorra Ultra Trail Vallnord, té venudes més de 500 samarretes tècniques amb l’objectiu de recaptar fons per a les ONG Aigua de Coco i Música per Viure. La tirada de samarretes arriba al miler, xifra a la qual l’impulsor de l’esdeveniment Joan Vilana confia assolir amb la implicació de la gent. I és que la primera edició, l’any 2014, va exhaurir les 600 samarretes posades a la venda, cosa que va permetre, amb més aportacions solidàries, arribar als prop de 10.000 euros de recaptació.

Enguany la venda de samarretes s’apropa a les 600 unitats quan falta poc més d’un mes per a l’Andorra Ultra Trail. El seu preu és de 15 euros i es poden adquirir a la secció de muntanya de les botigues Viladomat.

A la venda de samarretes s’hi afegeix també un compte corrent per fer aportacions. Els diners recaptats es destinaran a projectes solidaris amb nens. Un d’ells és Música per Viure, que utilitza la música com a eina integradora en un barri conflictiu de Managua (Nicaragua) i l’altre és el projecte d’Aigua de Coco per aconseguir l’escolarització de nens a Madagascar i Cambodja, països amb alta explotació infantil.

tracking