Futbol

La fiscalia espanyola demana que Neymar vagi a judici

També demana processar el pare del blaugrana i l’expresident Rosell

La fiscalia espanyola demana que Neymar vagi a judici

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha sol·licitat dur a judici el jugador de l’FC Barcelona Neymar, el seu pare i l’expresident blaugrana Sandro Rosell per un delicte de corrupció entre particulars per un presumpte engany al fons brasiler que gestionava els drets federatius del jugador brasiler.

El fons DIS, que tenia un 40% dels drets federatius de Neymar, es considera estafat ja que no va cobrar el que li corresponia per el fitxatge del brasiler per l’FC Barcelona i per això va presentar la querella que s’està investigant. A part de Neymar, el seu pare i Rosell, a qui també es demana jutjar per delicte d’estafa a més del de corrupció, el fiscal demana en el seu escrit que el jutge processi Odilio Rodrigues, expresident del Santos, el club d’origen del davanter. Sobre l’actual president de l’FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el fiscal sol·licita que s’arxivi la causa contra ell ja que no va quedar acreditada la seva participació en el traspàs.

El jugador es troba als Estats Units al costat de la selecció brasilera, que disputa la Copa Amèrica. Neymar no està en aquesta competició i sí que jugarà amb Brasil als Jocs de Rio.

tracking