TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Futbol

Capdevila diu que arriba al país per la passió pel futbol

El campió del món s’estrena amb el Don Denis, amb el qual jugarà a Europa

Capdevila diu que arriba al país per la passió pel futbolXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Capdevila tirava de memòria ahir a la Borda Mateu. “Crec que el darrer partit de Champions que vaig jugar va ser amb el Benfica, al camp del Chelsea.” Era el 2012 i aquest estiu, amb 38 anys, hi tornarà. En un escenari menys glamurós, amb el Don Denis FC Santa Coloma i davant un rival igualment petit. Però serà futbol, i això és el que el de Tàrrega es va encarregar de deixar clar, en el primer dia amb el Don Denis. És l’únic que l’importa.

“Aquí no estem parlant de diners, és la passió futbolística, als veterans del Tàr­rega m’ho passava igual de bé. Tant me fa jugar en un camp amb vuitanta mil que en un amb deu persones. Al final la passió pel futbol hi és, i és el que més m’agrada”, comentava tot un campió del món i d’Europa amb Espanya. Entre els seus clubs, l’Espanyol, l’Atlètic o el Deportivo de la Corunya, amb el qual també va guanyar títols.

Sortint del vestidor el defensa s’abraçava a Iban Parra, amb el qual havia coincidit en els inicis a l’Atlètic Segre. I deixava clar que malgrat el seu cartell ve a sumar. “Amb moltes ganes, amb molta il·lusió i a veure si podem passar a la següent fase i fer-ho el millor possible. A aportar el meu granet de sorra, a intentar ajudar, com sempre he fet en tots els equips on he estat, amb tota la professionalitat del món”. Una greu lesió al genoll l’any passat quan jugava al Lierse belga el va deixar força temps fora de combat i ahir explicava que més o menys s’havia fet a la idea que li tocava retirada. “Mai no se sap. Tampoc no hauria esperat continuar al futbol. Vinc d’una lesió important, vull veure com em trobo i aquesta setmana veurem com estic”, valorava sobre la possibilitat de seguir al campió andorrà després de la Champions. Perquè l’acord signat és per a la competició europea.

Del Santa Coloma deia que “està en una lliga menor, però m’han dit que té un vestidor molt unit”. I no sembla que li faci nosa baixar a un futbol més a prop de l’amateurisme que del professionalisme, lluny de l’època gloriosa. “Hi haurà comentaris de tot però a mi tant me fa. Sóc feliç jugant a futbol i el que puguin pensar tant me fa”, responia preguntat sobre els comentaris d’excompanys.

“Em trobo bé, que les forces i la sort acompanyin”, manifestava abans de començar a tocar la pilota, en gespa artificial i compartint camp amb el Lusitans. Estretors del futbol andorrà.

tracking