Karate

El Shotokan aconsegueix el bronze al Campionat d'Espanya de Leganés

El Shotokan aconsegueix el bronze al Campionat d'Espanya de Leganés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Karate Club Shotokan va aconseguir el cap de setmana passat la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de clubs, celebrat a la localitat madrilenya de Leganés.

El conjunt format per Martí Cabanes, Melchor Randy, Gina del Río, Maria Eugenio, Ricardo Braga i Dídac Larregola, tots ells andorrans, va caure en el primer combat (3-2) contra el Gimnasio Mente, però va superar els tres combats restants que li van donar la possibilitat de jugar-se el metall. A la ronda decisiva, Melchor Randy i Gina Del Río van endur-se la victòria en els respectius duels, Ricardo Braga va aconseguir un empat i Maria Eugenio va caure derrotada.

Per altra banda, Sandra Herver, Flory Ilie i Carolina Nieto, del club Fudo-Shin Escaldes, també van aconseguir penjar-se la medalla de bronze a Leganés en la modalitat d’equips sènior femení. Després de superar el No Kachi català i el Fujisan de València, les andorranes van caure a semifinals amb el Samyd balear i van endur-se la tercera posició imposant-se al J. Vidal valencià.

tracking