Futbol

La selecció alevina passa a semifinals del Francesc Vila

L’equip que dirigeix Àlex Rodríguez va quallar una bona fase de grups i va derrotar el Vila-real en els quarts de final

La selecció alevina passa a semifinals del Francesc VilaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana alevina va quallar una molt bona actuació i va aconseguir classificar-se ahir per a les semifinals de la dissetena edició del Memorial Francesc Vila, que va disputar la primera jornada als camps de la Borda Mateu –alevins i benjamins– i al Prat del Roure –en categoria femenina infantil–.

En la fase de grups els nois que dirigeix Àlex Rodríguez van der­rotar el Getafe i la Reial Societat per 1 a 0 i van perdre per idèntic resultat davant de l’Sporting de Gijón en un partit en què els dos equips ja tenien el pas per a quarts. A l’encreuament per ser a les semifinals va guanyar el Vila-real a la tanda de penals després de l’empat a un en acabar el partit. Aquest matí, al Comunal, jugarà de nou contra l’Sporting per un lloc a la final. “Estar entre els quatre primers és tot un premi. I el més important és com s’hi ha arribat, tractant bé la pilota i competint”, deia el tècnic satisfet. L’altra semifinal de la categoria la disputaran la selecció de Lleida contra l’Espanyol.

L’equip benjamí va perdre els tres partits de la primera fase: davant del Reial Madrid per 4 a 0, per 2 a 4 contra l’Slavia de Praga en un duel força competit i per 1 a 5 contra la Reial Societat. A l’encreuament posterior l’equip que dirigeix Jesús Julián Lucendo va caure davant d’Osasuna per 1 a 3. Avui l’equip jugarà contra el Tolosa per evitar la darrera posició, mentre que les semifinals les disputen el Reial Madrid contra la selecció de Lleida i el Vila-real contra l’Espanyol.

També intentarà eludir la dar­rera plaça la selecció femenina, que a la primera fase va perdre davant la Reial Societat (2-7), l’Estartit (2-0) i el Tolosa (1-0), i als encreuaments contra el Vila-real (1-3). El matx per al setè lloc serà davant l’Slavia de Praga. La final femenina serà basca, entre l’Athletic i la Reial Societat.

La jornada d’avui es disputa íntegrament a l’Estadi Comunal des de les nou del matí. Les finals, a partir de la una del migdia.

tracking