Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Més rei de copes

El Barça, amb gols de Jordi Alba i Neymar a la pròrroga, conquereix el 28è títol davant un Sevilla que es va acabar desfonant
Els jugadors del Barça celebren el gol de Jordi Alba a la pròrroga, ahir al Calderón.

Més rei de copes

Els jugadors del Barça celebren el gol de Jordi Alba a la pròrroga, ahir al Calderón.

Actualitzada 23/05/2016 a les 11:44
Bayern de Munich, Manchester United, Juventus, PSG, Hibernians, Sporting de Braga, que es va carregar el Porto en els penals... i FC Barcelona. Tots ells campions de Copa durant el cap de setmana. El Barça va haver de patir ahir de valent per sumar el doblet (Lliga-Copa) en una setmana fantàstica. I és que la final del Calderón contra un brau Sevilla es va allargar fins a la pròrroga. I amb Barça i Sevilla amb deu jugadors per les expulsions amb vermella directa de Mascherano (37’) i Ever Banega (89’). En els 30 minuts decisius només va existir un equip, el de Luis Enrique, que va sentenciar el partit amb gols de Jordi Alba (minut 97) i Neymar (122’), després de dues assistències magistrals de Messi. El Barça conqueria al Calderón la seva 28a Copa del Rei.
La final va tenir més intensitat i emoció que joc i ocasions. La primera part va ser de respecte mutu, amb els dos equips concentrats i sense cedir distraccions perilloses. L’expulsió de Mascherano –clara perquè Gameiro s’escapava cap a la porteria de Ter Stegen– va propiciar la falta que va generar la millor ocasió dels sevillistes en un xut de Banega que Ter Stegen va enviar a córner (minut 37). Quedava molt partit i el Barça amb un jugador menys. Ever Banega va estar a punt d’avançar de nou el Sevilla, ja en la segona part, però el seu xut va anar a parar al pal. Just després les coses encara es complicarien més per als blaugrana per la lesió muscular de Luis Suárez. El Sevilla tenia més la pilota, però no marcava. I el Barça buscava en una acció de Messi i Neymar el gol salvador, que no va arribar. A un minut del final, i en ple festival de targetes de Del Cerro Grande, la final es va anivellar numèricament amb l’expulsió de Banega per una entrada a Neymar. Messi va xutar la falta i va fer lluir Sergio Rico. El partit anava cap a la pròr­roga. I aquí va ser quan va engrandir el Barça al temps que el Sevilla, cansat per l’esforç de la final de l’Europa League, s’empetitia. El sotrac definitiu per a les files andaluses el va provocar el gol de Jordi Alba, que va aprofitar una gran assistència de Messi per superar el seu marcador i Sergio Rico. La final prenia color blaugrana. Perquè els de Luis Enrique, amb un excels Iniesta, van jugar amb cap davant els nervis dels d’Unai Emery, que van acabar amb nou. Les ocasions del Barça es van succeir (Piqué, Alves i Neymar), però els blaugrana es van trobar sempre un encertat Sergio Rico. Fins que ja en l’últim sospir, de nou Messi va servir la passada definitiva a Neymar, que el brasiler no va fallar. La Copa i el doblet marxava cap a Barcelona.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477