Hoquei patins

L'Andorra HC celebra l'ascens a primera catalana

L’equip de Roger Corral s’imposa al Girona (3-7) i acaba campió

L'Andorra HC celebra l'ascens a primera catalanaAndorra HC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Hoquei Club jugarà la temporada vinent a primera catalana i tornarà a la categoria que va perdre l’any 2012 per la porta gran després de proclamar-se campió del grup C de segona. L’equip de Roger Corral no va fallar ahir en l’últim partit a la pista del Girona B (3-7) i gràcies al triomf arriba als 65 punts, un més que el segon, el Jonquerenc, que també puja. Ara, l’Andorra jugarà la final de quatre amb els campions dels altres grups de segona.

“La temporada és de 10 sobre 10. Hem sigut campions, hem pujat... No pot ser d’una altra manera. 10 sobre 10”, valorava el president del club, Jaume Solé, que va confirmar la continuïtat del cos tècnic, encapçalat per Roger Corral. “L’any vinent el salt a primera catalana és qualitatiu i a veure què fem. Marxen uns quants juvenils a estudiar a Barcelona i els perdrem. Haurem de fitxar algun reforç amb l’objectiu de mantenir-nos, sense renunciar a res, clar”, assenyalava Solé.

Patiment

El president de l’Andorra HC no amagava el seu patiment, tot i el 3 a 7 a Girona, on l’equip va estar acompanyat per una cinquantena d’aficionats. “A la primera part anàvem empatats i a la segona aquella gent no parava de collar...”, comentava. Finalment, però, l’Andorra va mantenir el cap fred i va saber guanyar amb gols de Marc Pallarès (2), Àlex Martín (2), Adrià Antequera (2) i Juan Sebastián. “Si no haguéssim pujat hauria sigut injust. Hem patit tres derrotes i dos empats només. Aquest grup de segona catalana podia ser perfectament de primera amb cinc equips molts forts. Els nostres jugadors han estat molt bé durant l’any, entrenant fort i ens mereixem el premi de l’ascens”, assegurava el tècnic Roger Corral.

tracking