TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

El MoraBanc ultima la preparació per acomiadar el curs a València

Beto assegura que li agradaria tenir una altra oportunitat davant l’afició per millorar la imatge de l’equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc encara l’últim partit de la temporada contra el València. Un desplaçament en el qual visita un conjunt encara amb opcions per la primera plaça, però on buscarà donar una alegria final a l’afició després del decebedor tram final de temporada.

“M’agradaria que encara hi hagués un altre partit a casa per poder-nos acomiadar oferint una imatge molt diferent de la del dissabte passat contra l’Obradoiro”, comentava ahir Betinho, que veu el rival de diumenge “com un dels candidats a guanyar el títol”. Per la seva banda, Luka Bogdanovic reconeixia que “el final de temporada s’està fent llarg”, però confiava a poder competir i oferir “una millor imatge” contra un València que ahir va anunciar l’arribada de Travis per ocupar la plaça del lesionat Luke Sikma. Per al serbi, que finalitza contracte, encara és aviat per parlar del seu futur: “Després d’aquest final de temporada toca deixar passar uns dies, descansar i esperar com van les coses”.

LLESTOS PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

Andorra i la Seu d’Urgell es preparen per rebre per segon any consecutiu el millor bàsquet cadet en la disputa del campionat d’Espanya de la categoria des de diumenge vinent fins al proper dia 28.

Gorka Aixàs, president del MoraBanc, Pere Porta, homòleg del Sedis i Isidor Alberich, regidor d’Esports de l’ajuntament de la Seu van presentar ahir un torneig que reunirà 32 equips i que s’estima que té un impacte econòmic al territori d’uns 750.000 euros. “La passada edició va ser una experiència sensacional i és un privilegi tornar a organitzar-lo”, comentava Aixàs. Per la seva banda, Alberich veu el retorn del campionat “com una gran notícia esportiva, però també turística”.

Enguany, el Poliesportiu acollirà la final i el tercer i quart lloc, mentre que les semifinals es disputaran a la Seu.

tracking