Agenda

'Música de cámara', de Rosa Regàs, a càrrec de David Sanz

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Trobada del Club de Lectura musical: 'Música de cámara', de Rosa Regàs, a càrrec de David Sanz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLETRES

TROBADA DEL CLUB DE LECTURA MUSICAL: ‘MÚSICA DE CÁMARA’, DE ROSA REGÀS, A CÀRREC DE DAVID SANZ

Trobada del Club de lectura musical: Música de cámara, de Rosa Regàs, a càrrec de David Sanz. Hora: 19.30 h. Biblioteca Pública del Govern. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘DESCOBREIX QUINS ARQUETIPS T’ESTAN BLOQUEJANT O AFAVORINT’

Farem un passeig pels arcans majors del tarot, començarem per l’esperit pur fins a la plenitud del món. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació: Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició de pintura d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta de diferents colors.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

Et convidem a explorar aquesta fusió entre l’art visual i la seva expressió sonora. Museu Carmen Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 5 de gener.

tracking