Televisió

'The Bear' no descansa

La sèrie de la cadena FX renova de sorpresa per a una quarta temporada, que es rodarà just després de la tercera. S’especula que el quart lliurament pugui ser l’últim.

'The Bear' no descansa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera temporada de The Bear encara no ha arribat a la petita pantalla –a hores d’ara encara s’està rodant–, però la veritat és que la sèrie, que compta amb Jeremy Allen White en el paper de xef Carmy, té un futur que és prometedor. Després de l’èxit de la segona tanda d’episodis, la ficció de FX seguirà endavant amb nous capítols, però tal com han confirmat des de la mateixa cadena, això són només els entrants: la ficció de Christopher Storer tindrà una quarta temporada.

Segons han explicat fonts del canal a Deadline i a altres mitjans especialitzats, la sèrie protagonitzada per Jeremy Allen White gravarà tots els episodis de la quarta entrega de manera consecutiva a la tercera, una pràctica intel·ligent que permetrà als responsables de la sèrie aprofitar el temps de rodatge i el ritme de la producció. Encara no és clar si aquesta quarta temporada serà l’última. En tot cas, sí que han sorgit rumors que auguren que FX farà el mateix que amb la seva reeixida Atlanta, de la qual es van rodar les dues darreres temporades de manera consecutiva.

Està previst que al juny s’estreni el tercer lliurament, que retornarà els espectadors a la frenètica activitat tant dins com fora dels fogons. Però la sèrie no tan sols ha aconseguit el favor del públic: 10 premis Emmy i quatre Globus d’Or n’avalen el reconeixement entre la crítica. Sota el segell de Storer i amb un repartiment encapçalat pel citat Allen White, The Bear s’ha convertit en tot un fenomen televisiu.

La producció, de factura extremament intensa, mostra de prop la tensió que es viu a la cuina d’un restaurant, i fins a quin punt l’aclaparament a causa de les comandes, l’ansietat que provoca haver de treure tots els plats a temps o la meticulosa organització que ha de tenir l’equip perquè no hi hagi incidències i la feina surti segons el previst marquen tots i cadascun dels seus protagonistes.

tracking