Televisió

En mans de la crítica

‘The morning show’ i ‘Succession’ són les sèries amb més nominacions per als premis Critics Choice 2024, amb sis i cinc candidatures respectivament.

En mans de la crítica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera temporada de The Morning Show i la quarta de Succession són les produccions més nominades, amb 6 i 5 candidatures respectivament, per a la 29a edició dels premis Critics Choice, ha anunciat l’organització.

L’Associació de Crítics Cinematogràfics dels EUA i el Canadà també atorga quatre nominacions a Abbott Elementary, The Bear, Beef, Lessons in Chemistry, Loki i A Small Light. Max, la plataforma conformada per HBO i Discovery+, és el servei que obté més candidatures, amb 23, seguida de Netflix, amb 21, i d’Apple TV+, amb 16.

En l’apartat de millor sèrie dramàtica, The Morning Show i Succession competiran amb The Crown, The Diplomat, The Last of Us, Loki, Star Trek: Strange New Worlds i Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

La categoria de comèdia podria repetir vencedor si Abbott Elementary preval davant les nominades The Bear, Reservation Dogs, Barry, The Marvelous Mrs. Maisel, Poker Face, Shrinking i What We Do in the Shadows.

D’altra banda, el cinquè lliurament de Fargo integra al costat de l’aclamada Beef i la primera i única temporada de Lessons in Chemistry la terna de favorites per guanyar en millor minisèrie.

La representació llatina d’aquesta edició serà a càrrec del xilè Pedro Pascal gràcies a la seva interpretació de Joel en la sèrie apocalíptica The Last of Us, el títol basat en el videojoc homònim. Pascal ha estat nominat com a millor actor de sèrie dramàtica en una selecció que també compta amb un altre intèrpret hispà: el porto-riqueny Ramón Rodríguez pel seu paper protagonista a Will Trent. Tots dos tindran la difícil tasca d’imposar-se, entre altres, a Tom Hiddleston (Loki) i Kieran Culkin (Succession).

Els premis es lliuraran el diumenge 14 de gener a l’hotel Fairmont Plaza de Los Angeles amb la còmica i actriu Chelsea Handler com a presentadora.

tracking