Agenda

Batucada Nextart pels carrers de Canillo

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Batucada Nextart pels carrers de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

BATUCADA NEXTART PELS CARRERS DE CANILLO

Nexart és una companyia artística multidisciplinària que transmet al públic l’esperit de superació i perseverança que ha marcat les seves vides. Hora: 18 h. Canillo.

MÚSICA CONCERT D’ODARA TRIO

Concert d’Odara Trio: una part de bossa nova i una altra de música mediterrània amb un ambient íntim nadalenc. Hora: 18 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

CONCERT DE JONAINA SALVADOR I SERGIO VICENT

Concert de Jonaina Salvador i Sergio Vicente. Concert líric de Nadal. Hora: 19 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLE

‘ELECTRO FROGS’, CIA. CARAMANTRAN

Espectacle itinerant Cia Caramantran. Hora: 18.30 h.

Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

‘L’AVET FELIÇ’

Espectacle familiar L’avet feliç, amb titelles, música, de temàtica nadalenca. Per a un públic infantil i familiar. Hora: 17 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

ITINERARI

‘IMMERSIONS EN LA HISTÒRIA D’ESCALDES-ENGODANY’

Cicle Immersions en la història d’Escaldes-Engordany - Projecte Caldes, ens apropa a la història de tres ponts de pedra d’Escaldes-Engordany: el pont de la Tosca, el pont d’Engordany i el pont dels Escalls. Hora: 11 i 12.30 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspasant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 9 de desembre.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘PIXELKHRÔM’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘INTEGRATS’

El Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la col·laboració del comú d’Encamp, presenta l’exposició fotogràfica Integrats, un recull de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies. Fins al 14 de desembre.

tracking