L'hora dels mil·lennials

Arribar a la gran pantalla

En Rafael de Sá és membre del grup de teatre de La Massana The Teen Project

Rafael de Sá

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Rafael de Sá somia d’arribar a la gran pantalla. És membre de la companyia de teatre del Punt 400 de la Massana, The Teen Project, que ha estrenat obra aquest cap de setmana, juntament amb Rita Abrantes, Xènia Roca, Leandro Afonso, Samanta Amorim, Àlex Farré, Nerea Fidalgo i Marta Aymà. Els joves han portat a l’escenari del teatre de les Fontetes Sex Education: trencant etiquetes, en una estrena que han dividit en dos dies i de la qual esperen poder fer més passis. De Sá explica que l’obra està inspirada en la popular sèrie de Netflix juvenil, però que ells li han donat una volta centrant-se sobretot en l’empoderament dels joves. Interpreta el paper de l’Adam i confessa que últimament han assajat deu dies seguits perquè surti tot perfecte. “Esperem que a la gent li agradi i surti feliç del teatre”, expressa.

The Teen Project va néixer abans del confinament, quan la Sofia Martins va proposar a uns quants joves que feien teatre a Escaldes-Engordany si volien iniciar una companyia teatral a la Massana, on gairebé tots residien. En Rafael de Sá era un d’aquests joves, que decidit per no haver de fer tants viatges per practicar la que és la seva passió va dir que sí amb els ulls tancats. “La interpretació em crida l’atenció des que soc petit”, explica el noi de 19 anys, que va pujar per primer cop en un escenari fa cinc anys i ja ha actuat en diverses obres de teatre. Amb The Teen Project va debutar amb This is me, inspirada en el musical The greatest showman, el 2020. El membre de la companyia afegeix que el fet d’haver afegit noves cares al grup ha fet que aquest espectacle sigui diferent. “Tenim molt bona relació entre tots, quedem a les tardes fora dels assajos i aquest bon tracte es nota també quan actuem”, agrega. De Sá tampoc vol deixar de mencionar la Fran Doonan i la Sofia Martins, directora i productora del projecte artístic. “Fan que tot vagi bé, ens ajuden a millorar en l’actuació, però també en aspectes personals”, conclou.

El massanenc estudia el batxillerat professional en secretariat multilingüe al centre de formació professional i té com a objectiu presentar-se aquest estiu a les proves d’accés per entrar a l’Institut del Teatre de Barcelona i formar-se en la interpretació, amb l’esperança de poder complir el seu desig de ser actor i aparèixer a la gran pantalla.

tracking