L'hora dels millennials

Quan el ritme es porta dins

Maria Bringué és ballarina al grup Deivas

Quan el ritme es porta dins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Bringué té 18 anys i un objectiu professional clar: vol ser ballarina. “El meu somni seria fer una gira amb un cantant. Em serveix qualsevol”, apunta entre rialles. Tot i ser tan jove l’èxit l’ha assolit unes quantes vegades, ja que forma part del grup Deivas, de TC Escola de Dansa, que ostenta l’actual títol de subcampiona del món en hip-hop, assolit al desembre a Orlando, Florida. Per arribar a aquesta fita la constància i l’esforç són dues de les característiques essencials. “Vam treballar moltes hores abans de marxar, de setembre a final de novembre ens passàvem més de quatre hores a la sala, però el fet d’estar tant de temps juntes, pujar a l’escenari i quedar segones va ser un somni perfecte”, detalla.

Un altre dels grans esdeveniments en què va participar va ser al concurs de televisió Got Talent España, on van aconseguir arribar a les semifinals. “Va ser una experiència molt enriquidora i molt maca perquè també érem el primer grup d’Andorra que hi anava i era un fet molt important per a nosaltres”, explica la jove. La tornada al país els va servir per rebre l’escalfor de molts nous seguidors que, arran de la seva aparició a la petita pantalla, es van començar a interessar per la seva feina. “Ens feia molt felices, tant per les valoracions positives que vam rebre del jurat com pel fet de veure que a altra gent també li agrada el que fem i gaudeix veient-nos”, comenta. Ara, per culpa del coronavirus, els han quedat pendents competicions que esperen reprendre després de l’estiu i no poden assajar conjuntament els caps de setmana com ho feien habitualment, ja que fer-ho virtualment afirma que és molt complicat. “Havíem d’anar al Campionat d’Europa, a Itàlia, i tornar a Orlando, però no sabem quan podrem. Ara tampoc entrenem i només fem classes telemàticament amb professors de Barcelona”, puntualitza.

Amb només cinc anys Maria Bringué va començar a fer classes un dia a la setmana i, de mica en mica, es va adonar que necessitava més, fet pel qual es va apuntar a una acadèmia i va començar a competir. La jove creu que el seu futur professional passarà fora d’Andorra, però com que és conscient de la dificultat que comporta viure de la dansa l’any que ve té previst començar Educació Social a la Universitat de Lleida, mentre segueix lluitant amb tot l’esforç possible per fer-se un lloc dins el món artístic.

tracking