L'hora dels millennials

L'experiència de l'interrail

El bloguer Karim Nafei exposa l'altra cara dels països que visita per evitar sorpreses als viatgers

L'experiència de l'interrailKarim Nafei

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passió per viatjar l’ha fet descobrir noves destinacions i també una manera diferent de comunicar-se i transmetre experiències. Karim Nafei té 24 anys i ara compagina la feina de monitor escolar amb la de bloguer, ja que ha estat escollit per formar part del Blog Squad, un projecte creat pel Carnet Jove amb l’objectiu que cinc joves tinguin l’oportunitat d’explicar vivències personals i continguts interessants als lectors.

La tasca de Nafei és donar tota la informació possible sobre els viatges que ha fet. Ell, un amant de l’InterRail, va descobrir aquesta modalitat de transport per Europa fa uns anys, quan va decidir amb uns amics visitar diverses ciutats movent-se en tren. “La idea va prendre forma, ho vam fer un agost i ens va encantar perquè tens molta llibertat”, comenta. Posteriorment, va realitzar un altre viatge per la part de l’Est, una experiència que està relatant al Blog Squad, on detalla els avantatges i els inconvenients que els viatgers es poden trobar a cada ciutat. “A les guies posen les coses boniques de viatjar, però no et diuen que quasi sempre tindràs problemes de transport. Jo explico les dues bandes perquè quan hi vagis sàpigues la realitat”, diu.

L’itinerari de l’aventura va començar amb Atenes com a punt de partida i amb Cracòvia (Polònia) com a meta. Així doncs, Nafei i un amic van organitzar el recorregut, que va durar un mes, i van descobrir Tessalònica (Grècia), Skopje (Macedònia), Belgrad (Sèrbia), Budapest (Hongria) i Bratislava (Eslovàquia). Assegura que el somni seria poder viatjar per tot el món i gua-nyar-se la vida fent difusió de les experiències, però és conscient que és molt complicat. “Si pogués ho deixaria tot, agafaria la motxilla i aniria a veure món, però els ingressos mensuals haurien de ser acceptables. També tinc un blog personal, on tinc anuncis, però de moment no guanyo res”, afegeix entre rialles.

Formar part del Blog Squad li serveix per difondre els continguts a un públic més majoritari però també com a oportunitat per fer nous contactes i aprendre una metodologia de treball diferent a la que tenia. “He conegut més bloguers, no sabia que a Andorra n’hi havia tants, i ara redacto millor i amb més vocabulari, sé inserir imatges i vídeos... L’oportunitat del Carnet Jove també em permet que la gent d’aquí em conegui més”, conclou.

tracking