L'hora dels millennials

Tot perseguint un somni

La Suman Sanjana Ganglani Mansukhani va formar part del grup guanyador del projecte Tàndem el curs passat

Tot perseguint un somni

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Té 22 anys i una història apassionant i curiosa. És d’origen hindú, va néixer a Lanzarote, a les Illes Canàries, i porta més de 12 anys vivint a Andorra. Com passa a moltes cases, explica que els seus pares volien que estudiés “una bona carrera per ser algú al futur”. Però quan només tenia 15 anys li van diagnosticar una malaltia crònica i va decidir que volia deixar d’estudiar batxillerat, per falta de motivació, i que volia dedicar-se al que realment li agradava.

Durant aquell estiu va començar a mirar vídeos sobre estètica a YouTube, un gest premonitori, i al setembre iniciava el Diploma d’Ensenyament Professional en Estètica, Cosmètica i Perfumeria al Centre de Formació Professional d’Aixovall. “Quan vaig començar FP vaig veure que era la meva oportunitat i que tenia a les meves mans totes les decisions que havia de prendre”, diu.

Durant el curs passat va formar part del grup guanyador del projecte Tàndem. Juntament amb tres estudiants més va crear una eina que permet als comerços conèixer els hàbits, els interessos i els gustos dels clients que passen per una botiga. Hi va participar perquè considera que és una persona proactiva, i admet que “sempre vull estar ficada en tot, i si no ho feia en aquell moment, quan hi participaria?” Tàndem és un projecte voluntari i multidisciplinari, on estudiants de diferents branques de formació professional uneixen esforços per a crear un producte que ajudi l’empresa que el promociona, en aquest cas, les perfumeries Júlia. El fet de treballar precisament amb una empresa del seu sector va ser una motivació extra per a ella. “Vaig poder veure com treballa una empresa tan gran, amb abast internacional”, diu.

Explica que el més gratificant és treballar amb l’ajuda dels coaches i al costat de gent d’altres disciplines. Assegura que “al principi és complicat perquè no saps com evolucionarà la idea, però cadascú hi va aportar la seva experiència i els seus coneixements i entre tots vam crear l’aplicació guanyadora”.

La seva voluntat és “crear alguna cosa innovadora en el món de l’estètica per millorar-la”. Un cop acabats els estudis diu que es vol posar a treballar, però que no deixa de plantejar-se continuar estudiant en un futur no massa llu-nyà, ni descarta intentar ser “una youtuber d’estètica”, per fer ví- deos com els que la van inspirar.

tracking